ui2
Laatste boek

HET SYSTEEM ALS UI

Tot in de kern waar vrijheid altijd is

Renuka de Kunder
Bekijk mijn interview met Peter Bierhof over het systeem als ui.

Mijn boeken

Wat aardige woordjes...

5/5
Renuka de Kunder heeft diverse passies en enorm veel ideeën. Ze is altijd enthousiast en als ze ergens voor gaat, gaat ze er voor 200% voor! Opgeven staat niet in haar woordenboek. Bij het realiseren van de buitenspeeltuin in Overloon schreef ze haar ervaringen op. Ze bundelde haar verhalen en maakte er een boek van: 'Een reis vol passie'. Met deze 'inspiratiebundel' hoopt ze ook andere mensen te stimuleren hun droom na te jagen!
Remi van Bergen
5/5
Renuka is een optimistisch en vrolijk persoon, vol overtuigingskracht en passie voor het vak. Daadkrachtig is het juiste woord. Ze is recht door zee en altijd eerlijk, maar op een tactische manier. Renuka is een mooi mens en gewoon ontzettend goed in wat ze doet.
Linda Vogels
5/5
Ik heb Renuka via een podcast van Peter Bierhof leren kennen. Ik werd direct geraakt door haar persoonlijkheid en enthousiasme. Het toeval wilde, dat ik op vakantie was in Overloon en had helaas gemist dat daar haar speeltuin was, anders was ik daar zeker langs geweest.

Geïnspireerd door haar optreden heb ik toen haar eerste boek, “Het systeem als ui”, besteld. Ik heb deze met heel veel plezier gelezen.
De beschrijving sprak aan en er waren heel veel herkenningspunten en aanwijzingen. Ik voelde een klik en dit vroeg om nadere kennismaking. We hebben toen afgesproken in een hotel langs de grote weg. Het gesprek wat toen volgde was inspirerend, enthousiast en we zagen diverse mogelijkheden voor samenwerking.

Een en ander heeft ertoe geleid, dat ik nu ook distributeur ben van Beyuna en dat we gaan voor gezondheid voor onszelf en onze medemens.

Maar er zijn nog andere raakvlakken. Ook deze proberen we gestalte te geven.

Inmiddels heb ik ook het 2e boek, “Het systeem als ui – tot in de kern waar vrijheid altijd is”, aangeschaft en nagenoeg in één keer uitgelezen. Zo herkenbaar, zo vol punten waarvan je zelf eigenlijk al het antwoord van weet, maar zij legt de vinger op de zere plek. Ik vind Renuka een heel mooi, warm mens. Heel enthousiast, vol passie en zij gaat voor dat waar zij in gelooft. Ik hoop van harte lang met haar samen te mogen werken.
Peter Smeele

Partners met wie ik graag samenwerk.

VIV Media
Viv Mestdagh
viv@vivmestdagh.com
Winkelwagen