Over mij...

Ik ben Renuka de Kunder, 39 jaar oud en ik woon in een boerderijtje in Overloon met Marco Verhoeven. Ik ben moeder van mijn twee dochters Jasmijn en Madelief. Ik ben opgeleid tot maatschappelijk werker en leerkracht in het basisonderwijs. Ik heb enkele jaren in het onderwijs gewerkt,  ik ben een aantal jaren schoolmaatschappelijk werker geweest en ik heb gastlessen over omgevingsgericht werken verzorgd op de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen. Naast deze werkervaringen ben ik altijd iemand geweest die heel graag schrijft.

Wat mij drijft om te schrijven? Al vanaf dat ik 4 jaar was schreef ik graag. Wat begon met wat krabbels met mijn uitleg erbij, werden schriften vol met verhalen. Ik had er plezier in om mijn fantasieverhalen op papier uit te werken. Op de basisschool was de ene leraar erg onder de indruk van mijn manier van schrijven en een ander vond ik dat ik mij op schrift goed kon uitdrukken. Ik was als kind nogal verlegen en in mijn verhalen kon ik de wereld zoals ik deze zag goed en levendig onder woorden brengen al dan niet gemixt met fantasie. Op deze manier leerden mensen mij beter kennen.

Van kleins af aan schrijf ik graag. Op papier kan ik goed onder woorden breng wat ik voel, denk en ervaar. Ik geniet ervan om te schrijven en ik geniet er nog meer van als mensen mijn verhalen lezen en er iets van vinden of er iets van leren.

Inmiddels heb ik al 3 boeken geschreven, waarbij ik op verschillende manieren mensen wil inspireren. Inspireren om het leven te omarmen met al haar te nemen obstakels. Ik wil mensen daarnaast inspireren om hun dromen na te jagen en ik wil vooral mensen inspireren om ook zichzelf te worden. Ik ben de afgelopen jaren de confrontatie met mezelf aan gegaan en ik heb kracht gehaald uit mijn verleden. Het is heerlijk om jezelf te zijn, te genieten en trots te zijn op wie ik ben en wat ik kan.

Naast schrijven, ben ik graag in de natuur en ben ik de trotse beheerder van de speeltuin Gewoon Buiten in Overloon. Deze speeltuin is altijd mijn droom geweest en die droom heb ik gerealiseerd in samenwerking met vele anderen. Ik heb het geluk dat ik deze speeltuin met alle liefde en passie kan onderhouden. Het is de plek om mensen te ontmoeten, te spelen en samen te zijn. Ik ben initiator van een stukje Nederland dat niet individualistisch en egoïstisch is, maar gebaseerd op mijn ideaalbeeld. Ik heb de schakel van droom naar werkelijkheid gemaakt. Word je ook nieuwsgierig naar mij of mijn verhalen, bestel of lees dan één of meerdere boeken van mij. Ik wens je veel leesplezier en ben erg benieuwd wat je van mijn boek/inspiratiebundel en/of naslagwerk vindt.

Liefs Renuka

Winkelwagen